Bilo da ti treba hosting za lični sajt ili za firmu, imamo rešenje za tebe. Naše hosting platforme su prilagođene tvojim potrebama, od malih sajtova do većih i zahtevnijih sistema.

Web Hosting SSD

Zašto odabrati Draxhost?

Šta dobijate uz svaki hosting?

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

Broj dodatnih sajtova koje možete postaviti na jedan hosting nalog zavisi od hosting paketa koji koristite.
Svi naši korisnici dobijaju besplatan SSL sertifikat (Comodo ili Let’s Encrypt).Međutim ukoliko želite SSL sertifikat sa garancijom izdavača možete koristiti plaćeni SSL. Potrebno je da imate i zasebnu IP adresu.Za detaljne informacije kontaktirajte našu tehničku podršku.
DraxHost redovno pravi/kreira backup svih shared hosting naloga na odvojeni hdd na drugom serveru ( fizički odvojenom ), i trudi se da svakom klijentu u svakom trenutku obezbedi dostupnost backup-a.Koristimo savremene aplikacije za automatizaciju kreiranja backupa. Ali DraxHost ne garantuje za gubitak backup fajlova u slučaju vremenske nepogode ili prirodne katastrofe i kvara hard diska, stoga Vas savetujemo da uvek imate kopiju Vaših fajlova i mysql baza.
Da. Mi smo pravno lice tako da vam možemo izdati račun za usluge koje pružamo.
Usluge realizujemo u roku od 24h po prijemu uplate, međutim, postala je praksa da sve usluge realizujemo u roku od 1 sata po prijemu uplate tako da istog dana vaš sajt može funkcionisati.
Da. Ukoliko imate neku uslugu zakupljenu kod DraxHost, dobićete obaveštenja putem e-maila. Zato je jako bitno da dostavite tačne kontakt informacije.

Potrebna vam je podrška ?

  • Pozovite
    +381.060.30.11.665

  • Pošaljite nam e-mail
    Kontaktirajte nas