Uz storage servera vašim fajlovima možete pristupiti sa računara,mobilnog telefona ili tableta bilo gde da se nalazite u svako doba dana ili noći.

Storage server

Izaberite jedan od storage server paketa i u bilo kom trenutku nadogradite na veći paket ako zatreba

Kako da iskoristite storage server?
Napravite mrežni disk u vašoj kancelariji kojem će svi zaposleni imati pristup sa njihovih računara.Podesite automatsku backup sinhronizaciju određenih foldera sa vašeg računara ili mobilnog uređaja na storage server.Napravite image kopiju vašeg hard diska i čuvajte je na bezbenoj lokaciji u našem data centru.

Softveri za file transfer i kreiranje backup-a

One-Click Script Installer

Softaculous Auto Script Installer

Instalirajte preko 450 popularnih skripti u samo nekoliko sekundi.
  • Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, OpenCart, Simple Machines Forum, phpBB, MyBB I još mnogo aplikacija u samo nekoliko klikova.
  • Softaculous se automatski ažurira i ne morate da brinete oko toga.
Get Started Now

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

Konekcija ka našim storage serverima je zaštićena 128-bt enkripcijom i podržava više bezbednih protokola kao što su SFTP,SCP,HTTPS…
Ograničenje postoji u veličini prostora i mesčnog protoka vašeg storage paketa.Ograničeni ste na 10 istovremenih konekcija ka serveru.Ne postoje ograničenja po korisniku u broju fajlova,maksimalne brzine upload-a i download-a.
Da,naravno.Možete podesiti npr svakodnevnu sinhronizaciju i backup samo izmenjenih fajlova ali to zavisi od backup programa koji ste izabrali.Postoje besplatne i premium varijante.U nekim besplatnim varijantama programa ova opcija nije dostupna.

Potrebna vam je podrška ?

  • Pozovite
    +381.060.30.11.665

  • Pošaljite nam e-mail
    Kontaktirajte nas