Vaše web stranice, domene, e-mailove i sve druge postavke besplatno ćemo preseliti identično sa servera na server, bez prekida u radu i za tu nam uslugu nećete morati ništa dodatno platiti.

Besplatna migracija web sajta

Prebacite sajt u tri jednostavna koraka i sve to besplatno!

One-Click Script Installer

Softaculous Auto Script Installer

Instalirajte preko 450 popularnih skripti u samo nekoliko sekundi.
  • Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, OpenCart, Simple Machines Forum, phpBB, MyBB I još mnogo aplikacija u samo nekoliko klikova.
  • Softaculous se automatski ažurira i ne morate da brinete oko toga.
Get Started Now

Naručite neki od hosting paketa i besplatno vam selimo sajt

Web Hosting SSD

2

.820,00
rsd/god
Pogledaj Pakete  ›

Biznis Hosting SSD

1

.990,00
rsd/god
Pogledaj Pakete  ›

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

Potrebno je da nam putem maila ili tiketa pošaljete cPanel/FTP podatke od vašeg trenutnog hostinga, kako bi smo mogli da pristupimo vašem nalogu i preuzmemo fajlove vašeg sajta. Vaši login podaci neće biti prosledjivani trećim licima i ni na koji način neće biti zloupotrebljeni.
Besplatna migracija ne može biti garantovana, jer postoji mogućnost da se sadržaj ne može ispravno ili jednostavno preuzeti zbog problema u funkcionalnosti servera starog provajdera, ali ćemo se svakako, koliko je u našoj moći, potruditi da sajt uspešno prenesemo.
Besplatna migracija sajta je moguća samo uz zakup novog hosting paketa, u prvih 30 dana od aktivacije novog hosting naloga, a podrazumeva isključivo prenos sa servera drugog hosting provajdera do 5 GB ukupne veličine.

Potrebna vam je podrška ?

  • Pozovite
    +381.060.30.11.665

  • Pošaljite nam e-mail
    Kontaktirajte nas